www.dailyquotesforus.com

Frequently Asked Question

1. What is ” Daily Quotes For Us ” ?
Ans. A Collection of old and new quotation or quotes.

2. When did you started ?
Ans. I started “daily Quotes For Us ” in year  2012.

3. Why are you doing this?
Ans. Quotes Inspires me a lot and keeps me motivated.

4. Do you have other Social Media accounts?
Ans. Yes, Here are the links below.

Official Website : dailyquotesforus.com
Twitter : https://twitter.com/DailyQuotesFS
Pinterest : uk.pinterest.com/dailyquotesforus/
Facebook : facebook.com/DailyQuotesFS
Instagram :www.instagram.com/DailyQuotesFS

5. Can i post or submit Quote?

Ans. Yes, You can send it thru this link https://dailyquotesforus.com/submit-a-quote/.

6. How can we send message to you?
Ans. You can contact me thru this link https://dailyquotesforus.com/contact/

7. How do you protect our privacy ?
Ans. You can read our Privacy Policy thru this link 
 https://dailyquotesforus.com/privacy-policy/

8. Where did you derived all of this quotes?
Ans. People, Books, Current news, On the Internet.

9. Can you link to my website?
Ans. Not at this time.

10. Can i Link to your website ?
Ans. Yes, Sure.

11. Some quotes you posted seems unfamiliar, Do you agree with theme all?
Ans. I agree on selected quotes which relates to my personality.

12. Do this site appropriate to all ages?
Ans. No, Quotes may differs from a person point of view, You may find some category offensive or inappropriate and this site contains advertisement from third party.

13. Would you answer some quotation question ?
Ans. Yes, Send me a question by filling up these link. https://dailyquotesforus.com/quote-question/

14. Does your website compatible to other platform ?
Ans. Yes, Our website is mobile friendly.

15. Do you believe on recent studies that shows people who post or copy a quote have lower IQ.
Ans. Yes, When i started i was depress at work and the only way to reduce it is by expressing my self by posting twits on twitter and later on i started creating a quote website.